sunnuntai 5. kesäkuuta 2011

Antibioottikuurilla..

Saatiin sitten kaveriksi ikävä seuralainen, hot spot :( Pojulla on molemmilla puolilla kaulaa korvien alapuolella märkivät tulehtuneet ihoalueet jotka on selvästi kipeät. Eläinlääkäriin asti ei onneksi tarvinut lähteä, vaan soitin päivystävälle eläinlääkärille joka antoi puhelimitse hoito-ohjeet ja soitti puhelinreseptin päivystävään apteekkiin, hienoa palvelua :)
Saatiin siis kymmenen päivän antibioottikuuri, puolitoista tablettia aamuin illoin. Lisäksi ajeltiin karvat pois ja putsasin märkivät kohdat laimennetulla Betadinella ja kuivasin ne hyvin. Toivottavasti lähtee paranemaan, ei oo yhtään kiva juttu.. Annoin puolikkaan kipulääkkeenkin ku meni niin tappeluksi se hoitaminen, ilmeisesti helpotti koska nyt uni maistuu.. Koira ei vaan oikein tykännyt karvojen ajelusta, oli ilmeisesti tosi inhottavan tuntuista kun yleensä antaa vääntää vaikka korvat solmuun ja nyt meni ihan pystypainiksi Poju vs. emäntä. Anoppi ajeli karvat pikaisesti kun sain pidettyä jätkän sen verran paikoillaan.. Sitten kotona tappelin antibiootit ja kipulääkkeen koiran kurkusta alas, ei toiminut edes grillimakkara hämäyksenä.

Huomenna nukutaan pitkään ja mennään varmaan kuopsuttelemaan takapihalle, jos jaksetaan kun emäntä lähtee kolmelta yöllä ajelemaan Helsinki-Vantaalle kuljettajan ominaisuudessa..

Pari kuvaa noista ikävistä länteistä..

1 kommentti:

  1. Inhottava tuo hotspot... kokeileppa meneekö antibiootit maksamakkaran sisässä alas ilman taistelua. Se toimii yleensä jopa nirsommilla koirilla :)

    VastaaPoista