tiistai 24. toukokuuta 2011

Turvonnut silmä ja palloleikkejä

Eilen olikin sitten oikein kunnon sadepäivä, toisaalta ihan mahtava juttu kun omistajan allergiaoireet helpotti 90-prosenttisesti, mut toisaalta sit taas jäi ulkoilut aika vähille kun Pojustakaan ei ollu kiva ulkoilla kaatosateessa..

Puolen päivän maissa heräiltiin koiran kanssa kun olin vihdoin allergian takia saanut vähän nukuttua.. Rupesin vetämään lenkkivaatetta niskaan niin huomasin että Pojulla on toisen silmän yläluomi todella turvoksissa ja silmä oli hädin tuskin auki. Soittelin siinä sit äiskälle että josko sillä olis jotain kikkakolmosia ja mentiin sit Pojun kanssa mummin konsultoitavaksi. Pääteltiin että sitä on varmaan yöllä pistänyt joku öttiäinen ja soittelin sit Eläinsairaala Sykkeeseen aikaa ja ohjeita. Saatiin aika puoli kuudeksi ja paineltiin siitä pallonheittelyn jälkeen kotiin. Poju otti sadepäivän levon kannalta ja nukkuikin muutaman tunnin. Huuhtelin silmää välillä kylmällä vedellä ja turvotus laskikin aika mukavasti. Soittelin puoli viiden maissa Sykkeeseen et ovatko sitä mieltä että tullaanko näytille kun turvotus oli tosiaan laskenut, ei punoittanut ja se ei ollut arka. Sovittiin lääkärin kanssa et perutaan aika mut saa soittaa jos tulee jotain uutta.

Loppuilta harjoitettiin aivojumppaa sisätiloissa, lähihakupillitystä oon koittanut aloitella koiran kanssa mut tuntuu että se ei vaan hokaa mikä on homman nimi vaikka pelissä onkin juustoa..

--

Tänään ollaan heräilty jo suht ajoissa ja käytiin purkamassa pahimmat energiat läheisellä hiekkakentällä. Heittelin koiralle palloa ja se kiikuttaa sen takaisin, käteen asti se ei tule vaan se tippuu noin metrin säteelle minusta. Olen kuitenkin antanut asian olla koska aiemmin se pallo ei tosiaan tullut takaisin ollenkaan, saatika sitten dami.
Poju on ruvennut kotona kanniskelemaan dameja ja se kantaa ne yleensä syliin asti, sit kun dami tippuu syliin ni Poju kaivelee jostain jo seuraavaa damia ja kiikuttaa senkin mammalle. Ei meillä koira tiedä missä säilytetään dameja, eihän? ;) No, jokatapauksessa olen kokenut tuon vain hyväksi asiaksi että se kuitenkin tahtoo tuoda ne minulle, takapihalla meinaa joskus alkaa temppuilu mutta silloin lähtee damit ja homma loppuu. Pikkuhiljaa, tosin linjatreeniä ei olla juurikaan tehty eli sitä pitäisi treenailla lisää..
Onneksi on vielä aikaa, tosin tottelevaisuustreenit jäi kesätauolle eilen ja me ollaan nyt kolme kertaa oltu muutenkin sieltä pois, eilinen mukaan lukien mut ollaan otettu sitä takaisinpäin kotona. Taipparitreenejä taitaa olla vielä kahdet ja viimeisellä kerralla taitaa olla "testitaipparit".. Toivottavasti saisin Pojun innostumaan riistasta ja palautukset kuntoon, sit rupeis olemaan jo aineksia :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti